Salsa Sverige
Om SalsaSverigeSalsa EvenemangSalsa LänkarSalsa MeddelandenSalsa AnnonserFör salsa arrangörerBli regionsansvarigKontakta SalsaSverigeSalsaPartnerSalsaForumSalsaForum

För arrangörer

Alla som vill få ut ett evenemang, kurs eller något som har anknytning till salsa kan göra detta själv genom att lägga till dessa till hemsidan kopplad till den region de hör. Detta sker med automatik* och presenteras i datumordning i den ordning som evenemangen sker och alltså inte när de läggs in. På detta sätt får man lätt en blick på vad som händer när och var. Dessutom är det möjligt att i ett tidigt skede lägga upp ett evenemang för att senare fylla på med detaljerad info. Du kan lägga till ett evenemang här.

Man kan också lägga till länkar kopplade till region och på så sätt lätt hitta till de hemsidor som har med regionen att göra. Du kan lägga till en länk här.

Dessutom kan man lägga till meddelande som inte är kopplade till ett datum samt möjlighet att lägga ut brådskande och viktiga meddelande. Här kan du lägga till ett meddelande.

På begäran kan man nu på SalsaSverige även boka en annonsplats, Denna tjänst kostar 100 Kr per region och per vecka (ex. moms). Detta för att ge de som vill sponsra sidan en möjlighet att göra detta och samtidigt få något tillbaka. Om du vill sponsra SalsaSverige kan du boka en annos här.

Vi behöver också er hjälp med att hjälpa er, ber er därför att sprida att sidan finns till alla era salsakontakter, alla kursdeltagare, alla som går på era klubbar osv.

Vill du lägga till oss till din hemsida, då kan hämta logotyp samt en kort beskrivning av oss här.

*Man får lov att publicera evenemang direkt, men om man missköter de förtroende man har fått gällande praktiska, etiska eller moraliska lagar kan det finnas grund för att få en lägre publiceringsgrad som innebär att info granskas innan publicering och som sista steg en avstängning.